Siirry sisältöön

Eläinsuojeluasiamies mukana Okra-maatalousnäyttelyssä

15.6.2023Uutiset

Kuvassa Eläinsuojeluasiamies Saara Kupsala seisoo hymyilevänä ylämaankarjan kanssa laitumella. Uteliaat vasikat lähestyvät ihmistä.

Eläinsuojeluasiamiehellä ja Eläinten hyvinvointikeskuksella on yhteinen messupiste Okra-maatalousnäyttelyssä, joka järjestetään Oripäässä 5.–8.7.2023. Pisteelle voi tulla keskustelemaan eläinsuojeluasiamiehen toiminnasta sekä ajankohtaisista eläinten hyvinvoinnin kysymyksistä. Messupisteellä on esittelyssä yksi uuden eläinten hyvinvointilain oleellisimmista muutoksista, eläinten käyttäytymistarpeet ja miten niitä voi huomioida eläinten pidossa. Pisteellä voit osallistua myös eläinten hyvinvointia koskevaan pikku kyselyyn.

Löydät meidät kaikkina näyttelypäivinä F-sisähallista maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan yhteisosastolta pisteeltä 17. Olemme osaston Luonnonvarat-lavalla puhumassa eläinten käyttäytymistarpeista ja hyvinvoinnista keskiviikkona klo 14:30 ja torstaina klo 15:00.

Lämpimästi tervetuloa!