Siirry sisältöön

Korkeakouluharjoittelijat eläinsuojeluasiamiehen työn tukena

26.4.2023Uutiset

Korkeakouluharjoittelijoiden kasvokuvat.

Korkeakouluharjoittelijat ovat arvokas apu eläinsuojeluasiamiehen toiminnassa. Essi Vesanen on aloittanut eläinsuojeluasiamiehen korkeakouluharjoittelijana 17.4. ja työskentelee heinäkuun puoliväliin saakka mm. some- ja verkkoviestinnän, tapahtumien järjestämisen ja viestintämateriaalien graafisen suunnittelun ja toteutuksen parissa. Essi opiskelee biotaloutta kolmatta vuotta Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja on työskennellyt aiemmin graafisen suunnittelun, valokuvauksen ja printtimedian parissa. Tervetuloa Essi!

Eläinsuojeluasiamiehen viestinnän harjoittelijan tehtävissä on työskennellyt viimeiset puoli vuotta kansainvälisten suhteiden maisteriopiskelija Eisa Hermanoff. Osana harjoitteluaan Eisa on esimerkiksi suunnitellut eläinsuojeluasiamiehen ulkoista viestintää, toteuttanut some- ja verkkoviestintää, kirjoittanut verkkotekstejä, suunnitellut ja toteuttanut viestintämateriaaleja sekä avustanut tapahtumien järjestämisessä. Eisa on antanut arvokkaan panostuksen eläinsuojeluasiamiehen viestinnän kehittämiselle. Eisan harjoittelu päättyy huhtikuun lopussa, ja edessä on paluu opintojen pariin. Lämmin kiitos Eisa!