Siirry sisältöön

Marianna Norring on aloittanut eläinsuojeluasiamiehen asiantuntijana

14.4.2023Blogi

Eläinsuojeluasiamiehen asiantuntija Marianna Norring.

Eläinsuojeluasiamiehen asiantuntijan tehtävään on nimitetty filosofian tohtori Marianna Norring. Norring on aloittanut määräaikaisessa virkasuhteessa 1.4.2023. Hän työskentelee eläinten hyvinvoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä vuoden 2023 loppuun.

Marianna Norring on eläinten hyvinvoinnin ja käyttäytymistieteen dosentti. Norringilla on laaja asiantuntemus eläinten hyvinvointia koskevissa kysymyksissä. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa eri tehtävissä ja julkaissut useita kansainvälisiä vertaisarvioituja tutkimuksia eläinten hyvinvoinnin alalta. Norringin asiantuntemus käsittää monien eläinlajien käyttäytymisen ja hyvinvoinnin erityiskysymyksiä tuotantoeläinten pitomuodoista eläinkoebeaglejen kotiutuksiin.