Siirry sisältöön

Pyöreän pöydän keskustelu luonnonvaraisten eläinten hyvinvoinnista

 

Eläinsuojeluasiamies järjestää pyöreän pöydän keskusteluja eläinten hyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista teemoista. Keskustelujen järjestäminen liittyy eläinsuojeluasiamiehen tehtävään tukea ja edistää eläinten hyvinvointiin liittyvien eri toimijoiden välistä yhteistyötä eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Eläinsuojeluasiamies ja Eläinten hyvinvointikeskus järjestivät pyöreän pöydän keskustelun luonnonvaraisten eläinten hyvinvoinnista 14.11.2022. Pyöreän pöydän keskustelun tarkoituksena oli tuoda yhteen eri toimijoita keskustelemaan luonnonvaraisten eläinten hyvinvoinnin edistämisestä. Keskustelun tarkempana teemana olivat avun tarpeessa olevien luonnonvaraisten eläinten auttaminen sekä luonnonvaraisten eläinten vahingoittumisen ennaltaehkäisy. Tilaisuuteen kutsuttiin viranomaisten, järjestöjen, tutkimuksen ja luonnonvaraisten eläinten hoitolatoiminnan edustajia.

Pyöreän pöydän keskustelusta löytyy kooste eläinsuojeluasiamiehen blogista.