Siirry sisältöön

Harjoittelupaikka auki viestinnän osaajalle

5.10.2022Blogi

Kanadanhanhet nousevat lentoon.

Haku eläinsuojeluasiamiehen korkeakouluharjoittelijan paikkaan on avautunut! Harjoittelijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa eläinsuojeluasiamiehen viestintää. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi verkkosivujen tekstien kirjoittamista ja editointia, verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median viestintää, viestinnän suunnittelua, kehittämistä ja seurantaa, viestintämateriaalien laadintaa, tapahtumien järjestämistä sekä tiedon kokoamista ja jäsentelyä julkaisuiden pohjaksi.

Kolmen kuukauden harjoittelu alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelupaikka sijaitsee Ruokavirastossa Helsingin tai Seinäjoen toimipaikassa.

Hakijan tulee olla opiskelija. Odotamme harjoittelijalta viestinnällisiä valmiuksia ja soveltuvia opintoja (esimerkiksi viestinnän tai suomen kielen opinnot) sekä oma-aloitteista työotetta. Erinomainen kirjoitustaito, kyky tuottaa selkeää tekstiä ja sosiaalisen median osaaminen antavat hyvät valmiudet tehtävään. Arvostamme aitoa kiinnostusta eläinten hyvinvoinnin edistämiseen ja parantamiseen, ideointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi luemme perehtyneisyyden eläinten hyvinvointikysymyksiin sekä hyvät tieto- ja viestintätekniset taidot (ml. WordPress-osaaminen).

Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti viestinnän ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Eläinsuojeluasiamiehen harjoittelijana voit työskennellä yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa sekä tutustua laajasti eri eläinryhmien hyvinvointikysymyksiin ja vaikuttamistyöhön eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi. Ruokavirastossa on käytössä joustava työaika ja hyvät etätyömahdollisuudet. Viikkotyöajasta tunnin voi käyttää omaehtoiseen liikuntaan.

Harjoittelijan palkka on 1400 euroa. Harjoittelutuki yliopistolta on toivottavaa, mutta se ei ole harjoittelun ehdoton edellytys. Oikeus harjoittelutukeen tulee ilmoittaa hakemuksessa.

Hakuaika päättyy 24.10.2022.

Lisätietoja ja paikan haku valtiolle.fi-palvelun kautta.