Siirry sisältöön

Korkeakouluharjoittelijan paikka haettavana!

22.2.2022Blogi

Lähikuva tarkkailevan kissan kasvoista.

Haku eläinsuojeluasiamiehen korkeakouluharjoittelijan paikkaan on avautunut! Harjoittelijan tehtävänä on avustaa eläinsuojeluasiamiehen tehtävissä. Työhön sisältyy viestinnän toteuttaminen (sosiaalisen median viestintä, verkkosivujen päivitys, osallistuminen blogin kirjoittamiseen), avustaminen tapahtumien järjestämisessä, eläinten hyvinvointia koskevan tiedon etsiminen, kokoaminen ja jäsentäminen sekä avustaminen muissa tehtävissä.

Kolmen kuukauden harjoittelu alkaa 1.4.2022. Harjoittelupaikka sijaitsee Ruokavirastossa Seinäjoen tai Helsingin toimipaikassa.

Hakijan tulee olla opiskelija. Tehtävässä tarvitaan viestinnän osaamista ja eläinten hyvinvoinnin kysymysten tuntemusta. Erinomainen kirjoitustaito, sujuva sosiaalisen median käyttö ja verkkosivujen päivittämiseen liittyvä osaaminen ovat työn kannalta tärkeitä. Lisäksi perehtyneisyys eläinten hyvinvointikysymyksiin sekä aito kiinnostus eläinten hyvinvoinnin edistämiseen ja parantamiseen ovat tärkeitä valmiuksia tehtävän hoitamisessa.

Tehtävässä tarvitaan myös tapahtumien järjestämiseen, tiedonhakuun sekä tiedon kokoamiseen ja jäsentelyyn liittyviä taitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä itseohjautuvasti. Odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää monipuolisesti osaamista viestinnässä ja eläinten hyvinvoinnin kysymyksissä. Eläinsuojeluasiamiehen harjoittelijana voit tutustua laajasti eri eläinryhmien hyvinvointikysymyksiin sekä vaikuttamistyöhön eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi. Ruokavirastossa on käytössä joustava työaika ja hyvät etätyömahdollisuudet. Viikkotyöajasta tunnin voi käyttää omaehtoiseen liikuntaan.

Harjoittelijan palkka on 1400 euroa. Harjoittelutuki yliopistolta on toivottavaa, mutta se ei ole harjoittelun ehdoton edellytys. Oikeus harjoittelutukeen tulee ilmoittaa hakemuksessa.

Hakuaika päättyy 9.3.2022.

Lisätietoja ja paikan haku valtiolle.fi-palvelun kautta.