Siirry sisältöön

Pyöreän pöydän keskustelu eläinten kohtelusta ja käsittelystä

 

Eläinsuojeluasiamies järjestää pyöreän pöydän keskusteluja eläinten hyvinvointiin liittyvistä ajankohtaisista teemoista. Keskustelujen järjestäminen liittyy eläinsuojeluasiamiehen tehtävään tukea ja edistää eläinten hyvinvointiin liittyvien eri toimijoiden välistä yhteistyötä eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Eläinsuojeluasiamies ja Eläinten hyvinvointikeskus järjestivät pyöreän pöydän keskustelun eläinten kohtelusta ja käsittelystä 13.12.2021. Tilaisuuteen kutsuttiin viranomaisten, järjestöjen, tutkimuksen, opetuksen, neuvonnan ja eläinten hyvinvoinnin neuvottelukuntien edustajia keskustelemaan kohtelun ja käsittelyn merkityksestä seura-, harrastus- ja tuotantoeläinten hyvinvoinnille.

Pyöreän pöydän keskustelusta löytyy kooste Eläinten hyvinvointikeskuksen blogista.